Proizvodi

Transporteri

U okviru REXNORD © programa za transportere nudimo Vam lance od nerđajućeg čelika (prohrom) i tepih-traka od veštačkog materijala kao i širok izbor lančanika.

MCC © program nudi transportne trake od veštačkog materijala za transport pakovane robe i PET ambalaže raznih veličina i težina i lančane tepihe za tunelske pasterizatore. U daljnjem programu nudimo prohrom-čelične žarnirane lance raznih dimenzija za transport staklene i PET ambalaže velikih brzina sa malim koeficijentom habanja. Nadalje, u programu imamo standardne i specijalne magnetne krivine za različite brzine i temperature. Uz ovu opremu nudimo i lančanike za sve varijante i prelazne cešaljeve za lančane tepihe.

U ponudi imamo Microban © program koji se sastoji od antibakterijalne opreme što znači da poseduje Sertifikat i ISO standarde za direktan dodir sa namirnicama. Tu spadaju transportne trake, lančanici, ležajevi u kućištu, stopala, držači i druga potrebna oprema.

Katalozi

Transportne trake

KOMPLETNI KATALOG sa transportnim trakama (šarnirane i modularne trake) možete preuzeti na Engleskom jeziku (klikom na sliku kataloga).

Stariji katalozi koji su još dostupni možete preuzeti na Engleskom ili Nemačkom jeziku:

Engleski
Nemački
Komponente Marbett © elementi su prateća oprema za izradu i montažu transportnih sistema i to od prohromskog čelika i elemente od veštačkog materijala. Tu spadaju elementi nogari, klizne vođice, stopala, ležajevi u kućištu i mnoštvo drugih stvari za izradu kompletnih transportnih sistema.

Stariji katalozi koji su još dostupni možete preuzeti na Engleskom ili Nemačkom jeziku:

Engleski
Nemački