Proizvodi

Osovinske spojnice

Nudimo Vam elastične, hidraulične, električne i zupčaste spojnice visokog kvaliteta, kao i našu tehničku pomoć u izboru, montiranju i održavanju kuplunga.

Za više od 100 godina postojanja © Rexnord-a, njegovi su stručnjaci postigli vrhunski kvalitet u proizvodima i pružali podršku kupcima širom sveta. Rexnord je poznato i provereno ime u svetu koji sa svojim proizvodima pospešuje produktivnost, efektivnost u proizvodnim organizacijama. Spremni smo da zadovoljimo sva rastuća očekivanja naših kupaca u pogledu dizajniranja proizvoda, inžinjeringa i tehničke podrške. Rexnord je jedan od najpoznatijih proizvođača opreme za transportne sisteme i prenosa snage, zaštitni znak u kojem možete imati poverenje.

Katalozi

Transportne trake

KOMPLETNI KATALOG sa transportnim trakama (šarnirane i modularne trake) možete preuzeti na Engleskom jeziku (klikom na sliku kataloga).

Stariji katalozi koji su još dostupni možete preuzeti na Engleskom ili Nemačkom jeziku:

Engleski
Nemački
Komponente Marbett © elementi su prateća oprema za izradu i montažu transportnih sistema i to od prohromskog čelika i elemente od veštačkog materijala. Tu spadaju elementi nogari, klizne vođice, stopala, ležajevi u kućištu i mnoštvo drugih stvari za izradu kompletnih transportnih sistema.

Stariji katalozi koji su još dostupni možete preuzeti na Engleskom ili Nemačkom jeziku:

Engleski
Nemački